Wijzigingen van de Rijtijdenwet

Ruim drie jaar na het voorstel van de Europese Commissie is op 9 juli 2020 het Mobility Package 2 definitief aangenomen door het Europees Parlement. Nadat in december 2019 de Europese Raad van Ministers al akkoord was gegaan, ligt er nu een definitieve eindversie van het MP. Het MP bestrijkt een groot aantal voor het wegvervoer essentiƫle onderwerpen en heeft dus veel gevolgen voor alle vergunninghouders.

De onderstaande wijzigingen gaan in 20 dagen na publicatie, deze publicatie heeft plaats gevonden op 31-07-2020

01 augustus 2020                          Rij- en rusttijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.