Over

Over

HOI (2015) is ontstaan uit de rijschool Verkeersopleidingen Wassenaar (1982). De drijvende kracht achter HOI is Harrie Oosterveer. Mijn loopbaan in de wereld van de rijopleidingen begon in 1976 als instructeur in de B categorie waarna ik mij verder ontwikkelde tot o.a. instructeur A en de categorieën BE, C, CE, D en DE. In 2008 deed zich de gelegenheid zich voor om mij meer te ontwikkelen in diverse logistieke opleidingen. Tevens maakte ik in de begin jaren 90 een korte zijstap (2,5 jaar) als Buschauffeur/instructeur en maakte ook regelmatig internationale ritten in de bloemenexport.
Tijdens mijn werk als opleider en chauffeur begeleider heb ik leren omgaan met het herkennen van weerstand en foutieve communicatiepatronen. Deze ervaring komt mij goed van pas bij het oplossen van communicatie en gedragsproblemen binnen een (logistieke) organisatie.
Eind 2015 besloot ik mij volledig te richten op verkeers- en logistiek gerelateerde opleidingen en trainingen. Harrie Oosterveer Instructie werd geboren in 2015.
Harrie’s kracht ligt vooral bij het opleiden, trainen en coachen van individuen en groepen. Zijn unieke manier van werken waarbij vooral humor en beeldspraak de rode draad is, zorgen voor maximale motivatie en resultaten.
Als praktijkinstructeur/coach zorgt Harrie voor een ontspannen leeromgeving waarbij de kandidaat alle vrijheid krijgt en d.m.v. coaching naar het gewenste eindresultaat wordt gestuurd. Ook hier wordt humor als extra motivatie ingezet.
Naast de reguliere rijopleidingen heeft Harrie ook ervaring met het verbeteren van de rijvaardigheid, bijvoorbeeld: Het Nieuwe Rijden, Rijoptimalisatie en Manoeuvreer trainingen. Maar ook theoriecursussen zoals VCA, ADR en diverse Nascholingscursussen alsmede het uitlezen van bestuurderskaarten.