Over

Ontmoet Harrie Oosterveer: Een Levenslange Toewijding aan Transport en Educatie voor de vrachtwagen chauffeurs Nascholing Code 95.

Hallo allemaal! Mijn naam is Harrie Oosterveer en ik ben gepassioneerd instructeur, docent en coach met meer dan 45 jaar ervaring in de transport- en logistieke sector. Mijn reis begon decennia geleden, gedreven door een diepe liefde voor vrachtwagens en een grenzeloze nieuwsgierigheid naar alles wat met transport te maken heeft.

Een Leven Gewijd aan Transport

Mijn carrière begon als instructeur en ben daarbij ook als vrachtwagenchauffeur werkzaam geweest, waar ik de wegen doorkruiste en de complexiteit van transport ontdekte. Na jaren van praktijkervaring voelde ik de drang om mijn kennis te delen en anderen te helpen groeien in deze industrie.

Expertise in Nascholing Code 95 en Meer

Mijn focus ligt nu vooral op Code 95 nascholing. Ik geloof dat deze opleiding essentieel is voor elke chauffeur om veiligheid, efficiëntie en naleving te waarborgen. Mijn trainingen richten zich specifiek op de digitale tachograaf, verkeerskunde, VCA-certificering en een breed scala aan cursussen die gericht zijn op het verbeteren van de transportsector.

Missie: Kennis Delen en Inspireren

Mijn missie is om kennis toegankelijk te maken en anderen te inspireren om te groeien in hun vakgebied. Door interactieve trainingen en boeiende workshops m.b.t. de Digitale Tachograaf te bieden, streef ik ernaar om niet alleen theoretische kennis over te brengen, maar ook praktische vaardigheden die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk.

De Kracht van Onderwijs

Ik geloof in de kracht van onderwijs om de sector te versterken. Mijn ervaring heeft me geleerd dat voortdurende educatie de sleutel is tot het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie in transport en logistiek.

Samenwerken voor een Veilige Toekomst

Laten we samenwerken aan een toekomst waarin veiligheid en excellentie de norm zijn in de transportwereld. Of je nu een beginnende chauffeur bent of een doorgewinterde professional, ik sta klaar om mijn kennis met je te delen en samen te werken aan een betere en veiligere sector.

Dank voor het lezen van mijn verhaal! Voel je vrij om contact met mij op te nemen voor meer informatie, vragen of om een trainingssessie te plannen. Samen kunnen we de weg naar veiliger en beter transport bewandelen!